torsdag 14 oktober 2010

Fruktansvärt....

Vilka stormar det var när vi var ute och gick till BVC, snön slog som piskor i ansiktet, med vagnen i ena handen och Joppe i andra handen. Jag hade halsduken uppvikt till ögonen och luven neddragen. Såg ut som en dåre kan jag gissa och folk undra nog varför vi begett oss ut frivilligt i detta väder. Haha! :P Väl framme stod Joppe och skaka som ett asplöv, så jag plockade ut William och liften från vagnen, satte Joppe i vagnen och fällde upp sufletten och regnöverdraget. Han hade lagt sig ned och myst när vi kom ut igen och torkat upp! Det var mera än Mami Glader hade gjort kan jag säga. Sjöblöt när vi kom in. Well Well, värmde upp köttsoppa och fick upp värmen igen! Sweet! :)

Allt gick bra på BVC, nu väger han 4035g och är 55cm. Det traskar iväg nu känns det som. Oooh inte för fort bara, ja vill njuta länge av bebistiden. Han är jätteduktig, han följer leksaker med blicken så bra och vi har legat i babygymmet och lekt nu på eftermiddagen. Testat och lägga honom på magen & det gick ju bara bra. :) Nu har han en powernap, de senaste dagarna vill han somna med att hålla handen och så ska jag pussa på den en stund då lägger han igen ögonen till slut. Han är så fin, ojoj jag är så förälskad i min gräddnos!

Snart är älskling hemma, fixa lite mat och plocka undan lite grann. Ikväll blir det nog att tända ljus & mysa framför tv:n. Får se om det var ikväll Jonas skulle byta till vinterdäck, kan vara på tiden och även om han är rally-altonen him self så ska det göras.

Enjoy the evening people!

P&K
Jezzi

Snö?!

Redan, första snön! Min baby ringde nyss och upplyste oss om detta. Fram en en varmare overall till Wille. Vi ska gå till BVC om en stund, då får Wille uppleva sin allra första snö eller ja den första snön som faller. Den lägger sig ju inte på marken precis. :P Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, moffa kommer nog förbi på en kopp kaffe och det är alltid lika trevligt. Kanske Puma är frisk så man hinner träffa henne denne vecka med. :)



Jag och lilleman är fortfarande förkylda, pappan i hushållet klarar sig som vanligt och det är bra. Så någon är frisk och allert.



Nej bäst jag börjar göra oss i ordning, det tar som sagt lite längre tid numera att ta sig iväg.

Ha en bra dag!¨

P&K
Jezzi