tisdag 14 september 2010

Martes...

Tröttheten är total. Jisses vad trött, seg och sliten jag är. Vaknade ändå sent, fast jag var uppe redan 4.30 Joppe var orolig och jag hittade honom sittandes i ett hörn stirrandes i gardinen i V-rummet och öronen alldeles slickade bakåt. Skamsen? Lillsötnöten, bar upp honom i famnen och sen fick han sova under täcket hos mig vid magen. Det älskar han.


Hur som var jag illamående och ont i magen så jag kunde inte somna utan klev upp för att dricka nyponsoppa och äta knäckebröd. Jonas klev upp för jobbet strax före 06, jag började vika tvätt, plocka undan och diska. Vid 8-tiden kröp jag ned i sängen igen, gode skönt och jag somnade som en stock! Sov till 12 av att baby ringde och blev en aningens chockad att jag sov så sent det har jag inte gjort på länge. Och ändå skulle jag vilja dra täcket över huvudet igen. Det stormar ju dessutom ute, vi gick en kort promenad och jag blev så förbannad över trafiken. Nu när dem bygger om backenvägen, gräver upp den så har dem valt att lägga om trafiken på våran gata så nu flyger det fram bilar, lastbilar och bussar i 50km/tim på en 30-sträcka!!! En väg som är väldigt trafikerad av cyklister på väg till stan, barn på sin väg till Grisbackaskolan och massa små knodds med deras mammor och pappor till dagis. Och noll vett från bilisterna. Jag blir så förbannad! Det värsta är att det ska vara på det här viset till Sep-2011. Suck!



Annars blir det inte så mycket annat idag, Puma kommer förbi på en kaffe om en stund och hänger. Sweet! Jonas kommer hem tidigare för att Sven ska komma och kika på badrummet, vi ska renovera det nästa månad! Det kommer bli så fint så!

Njut av eran Tisdag!

Puss & Kram
Jezzi