söndag 19 december 2010

Kan själv! ;)


Igår skulle han minsann styra själv :P

Nya tag & bra rutiner!

Vi har varit sjuka här hemma. Wille har haft lite feber, jag åkte på något magvirus men nu verkar vi kanske återhämta oss en aning. I Fredas var Jonas och fixa med bilen, jag och Wille vilade och jag vaknade av att jag hade så fruktansvärt ont i magen, nåja fick ta med mig han på toaletten, trösta ledsen bebis, börja amma och samtidigt så forsar allt ur mig. I panik ringer jag Jonas-Kom hem NU, paniiiik! Jonas kom hem snabbt och han mötte en sambo sittandes i magvred och son i knät ammandes. Huga vad hemskt det var, men som allt annat nu mera man fixar fasiken allt. Inte helt hundra än med hoppas det ger sig tills Torsdag för då kommer ju min kära bror Mattias från Oslo! Yeeeah! Kul att han får träffa Wille också!

Jonas är och jobbar, han startar 5 på morgonen, huga vad tungt när det är så mörkt och kliva upp! Inte ens lilleman var vaken när han klev upp imorse!

Vi har börjat ge Wille ersättning på kvällarna, det fungerar hur bra som helst, han verkar mera nöjd och mätt. Jag nattade honom igår kl.23 och han vaknade först 06 imorse! Underbart! Dessutom funkar rutiner bättre på dagen då han tidigare har varit övertrött från det att han vaknar tills han somnar på kvällen, han har ju annars vaknat flera gånger per natt och att han ska måsta vara grinig hela dagarna för att han är igång 5-6 tim i stöten, vila 10 min osv. Han verkade bara så trött och grinig. Nu när han får ett ordentligt mål före nattning sover han dels hela natten, håller jämna sovstunder under dagarna och är en allmänt mera glad och nöjd bebis! Så det är verkligen helt underbart, TACK FÖR TIPSET MELISSA!! =)

Nu blir det kaffe! Annars ska det tvättas och försöka städa undan lite. Jag är dock ingen julstorstädare! Hehe!

Ha en mysig Söndag!
P&K
Nöjd mamma