söndag 4 juli 2010

one more day...

Att härda ut, denna arbetshelg har inte bara varit LITE hektisk utan helt komplett galen och fylld med tempo! Jiiiiiisses, skönt att den snart är över, sova ngr timmar upp och jobba kl 7 imorgon igen och efter detta vändpass och +130 någonting utcheck så längtar jag till jag får komma hem till min baby och somna i hans famn. Mysa framför en film med massa godis och bara slappa. Joppe är i Vännänget hos pappa tills imorgon eller måndag. Hellre det än att han är hemma själv flera timmar. Nu ska jag minsann ta och försöka sova innan min man kommer hem från Wheels, men jag vet hur det är jag kan typ sova i 15 minuter stötvis när han inte sover bredvid mig. Konstigt nog, eller inte han är ju min man! :) Kärleken är bra fantastisk.

Och lilla knodden i magen han leker på för fullt nu, han brukar somna när jag gör det och vakna när jag slår upp ögonen. :) Åh vad jag längtar tills han kommer!!

Nej, nu får det vara färdigt här...sov gott och dröm sött. Ni som är ute och roar er, se fram emot eran bakisdag imorgon :P Hehe





Puss & Kram
Jezzi