lördag 27 november 2010

Underbara Lördag!

Wille är så söt, han väcker inte oss på morgonen, jag vaknar alltid av att jag hör han snaskar på hans händer eller hur han ligger och skrattar. Imorse vid 6-tiden tittade jag på honom, då ligger han och kollar på mini-julgranen jag ställde upp i fönstret igår och ler stort samtidigt som skrattet tjuter i rummet. Mitt hjärta blir lika varmt varje gång, jag älskar honom mera än livet själv min laban. :) Vi klev upp tidigt och lät Jonas sova vidare, satte oss och kramades i soffan. Jag köpte kardemummakaffe igår, det bästa någonsin, gud så gott och det doftar ljuvligt på morgonen. Mitt favoritprogram numera på lördagsmorgonen Until death på 3:an kikade vi på. Snöstormen yr utanför fönstret och det är så mysigt bara. Ren lycka!


Ikväll ska jag laga inbakad fläskfilé i smördeg med kroketter till. Mysmiddag, så länge sen vi fick en sådan jag och min älskling. Sen blir det att kolla på en rulle och bara njuta av lugnet. Tvätta imorgon ska vi göra, på måndag hoppas jag att dem blir klara med badrummet för igår var det då inte klart.

Veckan lyder,

Måndag. Fika med Mel och storstäda på eftermiddagen.
Tisdag. Åka med Sanna och Millie för ett hembesök till Vicky och Timmy! Sweet!
Onsdag. Babyöppet i Vännäs. Hälsa på rara Zandra och Linnéa.
Torsdag. Fika med Puma hoppas jag.
Fredag. Fika med TessyBump?


Willervalla ligger och sover, hoppas han tar igen sig nu han sov NADA på förmiddagen och då blir hans humör mindre bra. Men nu så ligger han i våran säng och sover. Han dessutom börjat rulla över på sidan när han sover, han trivs bäst så. Jag brukar ligga brevid honom så lägger han handen under min haka sen somnar han. Sötnosen!
Hur somnar era barn?

Nu kommer Jonas snart hem med en gran och tillbehör, jajjamen ni läste rätt fröken Glader ska ha gran i år!! Allt för William! :)

Ha en bra kväll gott folk!

P&K

Jezzi