tisdag 25 januari 2011

Länk till Animales de andalucia

www.ada-hundar.org


Ni kan inte missa våran sötnos, han är den finaste ;) Han finns under medium hundarna. Joppe ska nog få dig ett syskon! Jag vill vill vill!

Viktigt: Till alla som vill adoptera en hund, läs info om adoption och villkor!

Min världens bästa pappa & Willes moffa!!!

Gav en Bumbo till Wille, åh bästa pappa/moffa! We love you!

Nöjdaste mini-glader :D








Mycket spännande att kika på!





Willes första garage fick vi av Åsa, Larry, Arvid & Tuva!
P&K
Jezzi






Glee..

Joppe första veckan hemma hos oss!


Faktiskt en bättre serie än jag trodde, den går på kanal 11 numera.

Wille vaknade kl 6 imorse, så upp och studsa. Var uppe sent igår också, lade mig inte förrän halv tolv, det har jag inte gjort sen jag var gravid. :P Det var mysigt och sitta uppe med älskling och bara prata. Det hinner man som inte allt för ofta numera.

Så vad står på schemat idag?

*Storhandla

**Tvätta

Jojo det blir bra de. Ska köpa en present till Joppe idag, han fyller 5 år på onsdag. Ja eller 5 år har han varit hos mig sen jag adopterade honom från Spanien. Vi satt och tittade igår på deras hemsida, jag förälskade mig i en liten hund som var så fin. Pulgui, heter han och föddes i jun-2010. Han och hans syskon hade blivit lämnad i en sopkorg i Spanien. Åh, mitt hjärta brister. Jag började gråta och tittade på Jonas. -Man får inte göra så mot små puppisar, jag vill ha honom! Och han tyckte vi kunde ta hem honom, Joppe skulle må bra av en till hund. Sällskap. Jag ska fundera en gång extra. Jag vill så gärna, kände samma kärlek i bröstet som när jag såg Joppe.
P&K
Jezzi