måndag 19 september 2011

Hmm ja...

Har absolut inget att skylla på när det kommer till bloggandet. Mera än att vi använder oss av min gamla dator som köptes för 8 år sen, inget trådlöst på denna inte så man ids som inte rulla ut nätverkskabeln över hela lägenheten för och surfa. Är inne på facebook tack vare htc:n, så smidigt men att blogga via den njet det är sjukt seeeeegt!!

Vi börjar att vara friska allihopa, nästan Jonas e på sluttampen med lite snor och skallebang :P
Denna vecka har jag så mycket att stå i så det blir nog inget bloggande alls, det händer sorgliga saker och glada stora saker. Kontraster till dess like.

Detta sker i veckan:

Måndag: Bara vara med Wille och mysa i frisk höstluft, pappa kommer på lunch och kaffe.
Tisdag: Både bror och syster anländer till Umeå, hämta dem samt middag och umgås.
Onsdag: UL på förmiddag, begravning för min älskade lilla mormor på eftermiddagen.
Torsdag: WILLE FYLLER 1 ÅR, Hipp hipp hurra!! =) Minikalas m syskon och Sanna & Millan som inte kan delta på lördag.
Fredag: Storhandling inför kalaset, bakning med Jenny som så snällt hjälper till! Thank´s Babe! Stämma av det sista med Alex inför lördagen och middagen på restaurang!
Lördag: Pompa & ståt våran Wille ska firas med stort kalas, först med ena sidan av släkten och vänner på förmiddagen och andra sidan av släkten på eftermiddagen med middag och mys.
Söndag: VILODAG!!!!

Så vad säger man, jag har det jag gör denna vecka! Jojo så äre.

Ha en bra Måndag nu ska jag pussa på min finaste lilla laban, som snart är 12 MÅNADER! Vad hände, tiden springer iväg, synd att ens egen ålder inte stannar upp!? :P
Igår så satt jag och Wille & tittade på Bolibompa, han lutade sig mot mig och jag pussade, strök och snusade på hans lilla huvud och vips kom det små snarkningar från honom...Hjärtat hade somnat så vi lade oss ned i soffan och han sov i min famn i hela 2 timmar. Så otroligt mysigt, vilken kärlek. Underbart!

P&K
Jezzi