måndag 6 december 2010

Toalett, oh ja lyx!

Äntligen är toaletten installerad så nu slipper vi springa ut till tvättstugan så fort blåsan skriker! :P Dem fixade även en tillfällig dusch, YEAH! Eftersom att jacuzzin är försenad ca 2 veckor till. Jag skiter i det bara jag får duscha hemma är jag nöjd. Nu slipper jag och Willervalla ralla runt, nu kan vi vara hemma även om det är kaos i lägenheten men det får städas upp när allt är klart och Jonas byggt taket där inne också. =)

Vi är fortfarande sjuka, jag känner mig bättre och Wille mår ändå rätt bra måste jag säga. Vi håller oss inne en dag till sen imorgon ska vi nog allt plocka upp promenaderna igen. Vi har inte gått på länge eftersom att schemat varit fyllt med att hälsa på folk dagarna ut för och låta hantverkarna göra sitt ifred och slippa allt oljud hemma. Men nu så ska vi börja få in våran rutiner igen, skönt som attan! Jonas åkte till jobbet för en stund sen, 13-24 hela veckan och vi kommer sakna honom så klart. Det är som så tomt på kvällarna då vi brukar mysa i soffan allihopa. Svärmor kikade förbi igår, vi fick ljuslyktor och värmeljus från IKEA. Det blev jätte mysigt här hemma. Jag har inget stopp när det gäller ljuslyktor, jag skulle kunna ha hur många som helst. Och doftljusen från IKEA är en stor favorit här hemma. =)

Wille är superduktig, han ligger nu på mage och lyfter upp hela huvudet. Men då duger det inte att ligga på rygg mera, han ska bara ligga på mage och får han inte sin vilja igenom blir han skogstokig. Lille godingen har en vilja av stål och tjurig som sin far. Jag vägde honom på ÖF förra veckan, 4950 gram väger han nu och det känns jätte bra. Han går upp mera än 110 g/veckan som var för lite enligt BVC. Å andra sidan så får han äta hur han vill nu, så det är oftare än var 3:e timme som förr och han äter numera 2-3 mål per natt. Huvudsaken har stiger upp så är jag nöjd. I natt var han inte så nöjd men det är inte underligt, man vet ju själv hur man sover när det finns förkylning i kroppen. Nåja vi hoppas vi blir friska till Onsdag så vi får komma och hälsa på Zandra och Linnéa.

Nu ska jag ta och göra nudlar till lunch medans Wille sover en stund. Försöka ringa och göra bort massa ärenden som legat och jäst i evigheter...

Ha en bra dag!
P&K
Jezzi