måndag 22 augusti 2011

9 Februari 2012


Är det tänkt att denna lilla filur ska kika ut till oss! Det var full fart i magen, armar och ben överallt och massa rörelser. Underbart att se. Vi fick ett nytt BF som sagt, känns bara bra och hon kunde inte se någon tydlig snopp men det var tidigt att säga tyckte hon. Åh jag hoppas på en liten tjej. Huvudsaken grynet är friskt och mår bra. Det fick vi bevis på idag. Jag rider på en skön glädjevåg idag. =)

P&K
Jezzi

2 kommentarer:

  1. Åh spännande, så himla kul! Hoppas ni får en tjej och vi en kille så vi har en av varje, hihi

    Såg bilderna på Wille, jisses så stor han blivit. Ser att han spatserar med gåvagnen nu. Snart springer han runt som Millie, hehe

    Millie går runt hemma och ropar "Åppe, åppeeee!" alltså Joppe, haha. Hon är inte lika rädd för Joppe och Ulrik nu för de har ju varit med henne i stugan några gånger. Känns skönt att hon är mer van vid hundar nu

    Hälsa karln din att han får gärna komma och ta en öl på lördag. Har ju bjudit en del bekanta till honom, som bröderna Persson som han känner. Du är självklart också bjuden men jag tog inte för givet att du var så partysugen? ;) Ena stunden känner jag mig pepp på festen och inte nästa stund känns det bara jobbigt. Men jag vet att det blir bra till slut. Är ju bara det att jag inte dricker så värst mycket nu för tiden så jag känner mej som en nykterist, så det blir så jobbigt att festa länge med typ bara 2 öl, men inte värsta fall får jag väl ta mig in till stan och sova på Tallis :)

    Jag är snart ledig i 6 dagar efter den 1 september så då måste vi hitta på nåt! Jag kan komma in till stan så kan vi leta upp någon lekpark :)

    Tack för den fina kalasinbjudan. Klart vi kommer! :D Kram kram

    SvaraRadera

Meddelande, kan du lämna här!